Ik start mijn zaak
Logo Securex
 

Business Coach

Goed ondernemen, hoe begin je eraan?

Boost2Success is een initiatief van de Vlaamse regering en is een samenwerking tussen verschillende partners, waar Securex er een van is. Het doel van dit project is om het ondernemerschap te stimuleren en je als ondernemer te ondersteunen en begeleiden op de gebieden waar jij nood aan hebt.

Hoe neem je deel?

Schrijf je in via boost2success.be en vul online een korte eenvoudige test in. De resultaten van deze test en de ratio-analyse zullen je een beeld geven op de huidige situatie van je onderneming. Vervolgens kan je gratis deelnemen aan verschillende adviesmomenten waar je een uur lang eerstelijnsadvies krijgt dat gebaseerd is op de resultaten van je test en ratio-analyse.

Tijdens dit adviesmoment wordt nagegaan waar je als ondernemer behoefte aan hebt. Op basis hiervan kan je worden doorverwezen naar één van de volgende diensten waar je persoonlijk wordt verder geholpen:

DienstWatDuurPrijs
Advies op maat

Specifieke begeleiding met juridische vragen, het bepalen business plan, aanvragen  van vergunningen en subsidies, commerciële vragen of financiële vragen.

3 uur GRATIS
Coaching aan huis

Face-to-face begeleiding door expert voor het bepalen van je strategie, opstellen van je businessplan, overlaten van je onderneming, opmaak van een performant HR –beleid, het helpen bij financiële vragen, e.a.

8 uur Nu voor € 477 ipv € 954
(u geniet 50% korting)

Daarnaast kan je ook nog deelnemen aan enkele gemeenschappelijke initiatieven:

DienstWatDuurPrijs
Workshops

Algemene sessies in kleine groepen van 15 – 20 deelnemers over interessante topics

2 uur GRATIS
Inspiratiesessies

Netwerkmoment met collega-ondernemers rond inspirerende thema’s. Er zijn sessies die in de ochtend doorgaan, maar ook ’s avonds.

3 uur GRATIS

Prijzen exclusief btw

Meer info?

Meer info over dit initiatief kan je hier terugvinden.

Woon je in Wallonië of Brussel? Neem dan contact op met je dichtstbijzijnde ondernemingsloket.

Samen voor sterk, ambitieus ondernemen
Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we samen voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen wil samen met haar partners projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Boost2Success is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be.